Σε σύνδεση τώρα

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους
Ειδήσεις για μια θετική ανάγνωση της ζωής

 Ειδήσεις για μια θετική ανάγνωση της ζωής

 

 



Η ανθρώπινη κατάσταση

 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μάθημα επιβίωσης από θανατοποινίτη

 

 

«Την ημέρα που ήταν προγραμματισμένη μία εκτέλεση, οι θανατοποινίτες το διέδιδαν από στόμα σε στόμα. Όλοι νήστευαν και προσεύχονταν, ακόμη κι όσοι δεν ήταν θρησκευόμενοι. Προσεύχονταν για την οικογένεια του κατάδικου και την οικογένεια του θύματος. Τους συμπονούσαν».

Περισσότερα...
 
Η ανθρώπινη κατάσταση

 

 

Γιάννης Μητσός: Ο δήμαρχος ήταν έκπληκτος

 

 

Oι Γιαπωνέζοι φοιτητές και ο προπονητής του μπέιζμπολ που τους συνόδευε ήταν πολύ ευχαριστημένοι. Όχι μόνο είχαν θαυμάσει και είχαν φωτογραφίσει τον καθεδρικό ναό Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε της Φλωρεντίας, με τον υπέροχο τρούλο του, αλλά είχαν χαράξει σ΄ έναν τοίχο και τα ονόματά τους, δίπλα σε εκατοντάδες άλλα. Ο προπονητής, που περνούσε στην Ευρώπη τον μήνα του μέλιτος, ήταν σίγουρος ότι αυτό θα τους έφερνε τύχη, του το είχε πει κάποιος στην πατρίδα. Υπήρξε όμως ένας αστάθμητος παράγων: ένας Γιαπωνέζος τουρίστας που σκανδαλίστηκε από την πράξη των συμπατριωτών του, τους φωτογράφισε επ΄ αυτοφώρω κι έστειλε τα τεκμήρια στα αρμόδια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πλήρες κείμενο
 
Η ανθρώπινη κατάσταση

 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ψυχοθεραπεία με δελφίνια

 

Στον κόλπο του Σαλέρνο, στην Ιταλία, ο Ραφαέλε Αϊέλο μεταφέρει με το ιπτάμενο φουσκωτό του «ασθενείς» για να παίξουν με τα δελφίνια. Όπως υποστηρίζει, «αρκούν 20 λεπτά για να ξαναβρείς τη χαρά της ζωής».

Πλήρες κείμενο
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL